C.P.INSERT SOFT S.L. és una empresa de serveis informàtics creada l’any 1988 per un grup de professionals amb més de 30 anys d’experiència en aquest sector. Amb l’objectiu de donar el millor servei informàtic a la petita i mitjana empresa.

Amb la finalitat d’oferir als nostres clients una solució global en Informàtica, posem a la seva disposició una amplia oferta de serveis.

Una gran cartera de clients avalen la nostra tasca en el món de la informàtica durant tots aquests anys i amb el afany d’anar superant-nos cada dia, posem tot el nostre esforç en millorar els nostres serveis diàriament.

C.P.INSERT SOFT S.L. des de els seus inicis ha tingut un departament de programació propi creant una sèrie d’aplicacions informàtiques per a petites i mitjanes empreses.

Principalment ens hem instaurat en els camps de Gestió Comercial general i Comptabilitat i la branca turística amb gestions per a Agencies de Viatges Receptives, Emisores i Hotels.

Les aplicacions que comercialitzem són pròpies i gaudeixen de l’aventatge que podem realitzar les adaptacions que calguin segons les necessitats del client.